Certificeret HAP Behandler

Som Certificeret HAP-behandler bliver du specialist indenfor terapi og cannabismisbrugsbehandling. Det betyder, at du har viden og kompetencer til at løse alle de problemer, du møder i dit behandlingsarbejde. Med en certificering kan du dokumentere, at din viden og kompetencer er testet og godkendt.  

 

OM UDDANNELSEN

Uddannelsen består af syv moduler, hvor du blandt andet kommer i dybden med HAP-metoden, pårørendearbejde, effektivitetsmåling, neuropsykologi, ligesom du vil få specialistviden om cannabis i relation til graviditet, cannabisrygende piger og cannabisrygende forældre.

 

ANSØGNING

Du søger om optagelse på uddannelsen ved at udfylde ansøgningsskema herunder. Når skemaet er udfyldt, sendes det til info@danskecannabisbehandlere.dk

ANSØGNINGSSKEMA.

 

HVAD KOSTER UDDANNELSEN

Den samlede pris for hele uddannelsen er 36.900 kr. Har du gennemgået HAP Grunduddannelsen kan du spare 9900 kr, hvis du tilmelder dig uddannelsen i 2018. Dette tilbud gælder til og med 29. juni 2018.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere om Certificeret HAP-behandler uddannelsen, eller ønsker du at få tilsendt materialer, er du meget velkommen til at kontakte Netværk af Danske Cannabis Behandlere på tlf. 70 23 21 21 eller på info@danskecannabisbehandlere.dk.