__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0aa6d":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0aa6d":{"val":"rgb(59, 145, 177)","hsl":{"h":196,"s":0.5,"l":0.4627,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0aa6d":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Landsdækkende netværk af behandlere

I samarbejde med Komphash har DCB etableret et netværk af behandlere, som gør det muligt at få HAP-behandling uanset hvor man er i landet. 


Alle behandlere er uddannet i HAP-metoden og har siden gennemført kompetencer-kurserne for at blive HAP-konsulent. Flere er certificeret HAP-behandlere. 

Christopher Schmitz

Indehaver og leder af Komphash

Udover at sikre, at alle uanset bopælskommune har adgang til hashfrihed via HAP-metoden, er netværkets formål også at samle mere evidens om metodens effekt i Danmark.


Det har du nu muligheden for at blive en del af.


I Danmark er Komphash den eneste der har tilladelse til at uddanne efter i HAP-metoden.


Hvis du har tid til det, er der nu en unik mulighed for at træde ind i netværket.


Du får behandlingsopgaverne leveret direkte fra netværket og kan efterfølgende sende en faktura for dit arbejde.


Det eneste du skal gøre, er at gennemføre HAP-grunduddannelsen (den får du gratis) og de tre adgangsgivende kurser med tilfredsstillende resultat.


Gennem supervision og årlige webinarer holder vi dine kompetencer skarpe.


HAP-konsulenterne hos Komphash er ikke bare de bedst uddannede i Danmark, de er også de dygtigste, fordi de hele tiden har adgang til supervision og løbende skal opfylde en række vedligeholdelseskrav.


Som HAP-konsulent får en invitation til det årlige seminar, hvor alle HAP-konsulenter (kun for HAP-konsulenter) mødes. Her er hele arrangementet, inkl. oplæg, forplejning og overnatning gratis.


Med din indtræden i netværket, bliver du efter at have gennemført uddannelsen og kurserne tilfredsstillende, godkendt som officiel HAP-konsulent i Danmark.

Godkendte HAP-konsulenter

Trine Harslev

Kbh Vest

Jeg arbejder med personen overfor mig som et ubeskrevet blad.
Du er ekspert i eget liv og skriver selv dit blad. Sammen kan vi, ved hjælp af dialog, HAP-metoden og mine erfaringer, arbejde målrettet på, at du kan skrive et nyt blad, hvor du kommer dine udfordringerne til livs.


Jeg hedder Trine Harslev og arbejder til dagligt som pædagogisk koordinator i en fritids- og ungdomsklub. Jeg har igennem de sidste ti år arbejdet med unge, unge voksne og voksne med forskellige udfordringer i deres liv. Hjemløshed, misbrug, kriminalitet, banderelatering og marginalisering, er nogle af de problematikker jeg i mine jobs har arbejdet med.
Jeg er fordomsfri og har forståelse for og indblik i de bagvedliggende mekanismer, der gør at man er der hvor man er.

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig.


Jeg tager samtaler på Amagerbro, broerne, Frederiksberg, Valby og ud mod vestegnens kommuner.

Mille Bæk

Køge

Kære dig… som går og tænker: ”Hvordan når jeg længere end pauserne?”.

Jeg hedder Mille – nogle kalder mig ”Hende med de 10 procent ekstra”, hende med viljen til at ville andre.

Jeg er uddannet HAP-konsulent og har igennem mange år arbejdet med både unge og voksne, der eksperimenterer eller har et forbrug af hash og hvor det påvirker deres hverdag i en negativ retning.

Hvis det har fyldt for meget og for længe, så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale. Jeg glæder mig til at møde dig.

Jeg tager samtaler i Ishøj, Greve, Solrød og Køge.

Karina Holst

Aalborg

Ryger du og påvirker det dig?

Føler du dig presset? Ryger du bare lidt for meget og har du tanken, ”Jeg vil ændre mit liv”, så kontakt mig til en introsamtale om dine muligheder for at ændre din situation.

Jeg hedder Karina og er uddannet HAP-konsulent. De sidste mange år har jeg arbejdet og haft min gang i forskellige misbrugsmiljøer. Jeg har arbejdet med mennesker, som har haft et forbrug af hash og andre stoffer. Mennesker der har det ønske at få et andet liv og tag et andet valg. Mennesker der vil stoppe med at ryge hash og tag et nyt skridt i deres liv.

Jeg tager i samtaler i Randers, Århus, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Rebild og Aalborg.

Tinka Herand

Veddinge

Rygningen gør noget værdifuldt for dig lige nu - Det ved jeg godt…

Hvis du alligevel vil prøve at have en hverdag, hvor hashen ikke forstyrrer dine chancer for liv du gerne vil leve - fx i forhold til dine personlige mål, dine relationer og i dit arbejds- eller skoleliv - kan vi tage en uforpligtende samtale.

Samtalen hjælper dig med at afklare, om du skal ændre noget i dit liv - og om du vil bruge min loyale støtte - uden løftede pegefingre - til det.

Jeg hjælper hver dag mennesker med at tage fat om og løse de problemer, der forhindrer dem i at leve efter deres helt egne værdier.

Jeg vil også gerne tale med dig.

Jeg tager samtaler i området Odsherred-Kalundborg-Holbæk.

Lotte Hagen

Aabenraa

Vil du gerne stoppe med at ryge hash og forandre dit liv og din hverdag?

Er det indtil videre kun blevet til pauser?

Jeg hedder Lotte Hagen og er uddannet HAP-konsulent og har de seneste 20 år arbejdet med unge, der eksperimenterer eller har et forbrug af hash, som påvirker hverdagen i en negativ retning.

Har du røget for længe og har det for mange konsekvenser for dig eller dine nærmeste? Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om muligheden for at blive støttet til et fuldt stop.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Jeg tager samtaler i Syd- og Sønderjylland.

Janne Hyttel

Roskilde

Jeg håber jeg at jeg kan matche lige præcis dine ønsker om en forandring i din proces mod en ny tilværelse uden stoffer og hash.


I vores samarbejde vil jeg være åben, lyttende, nysgerrig, ærlig og respektfuld overfor dig og dine mål, da det er dig der er verdensmester i dit liv.


Lad mig vise dig din nye vej, set oppe fra dit eget udkigstårn, du vil se at det hele kan give en hel ny mening.


Glæder mig til at møde dig.

Jeg tager samtaler i og omkring Roskilde.

Susanne Holmfjeld

Faaborg

Du er god ... Jeg er god... Sammen er vi bedst.

Har du mod på at vi sammen undersøger hvor meget hash fylder i dit liv?

Jeg møder dig der hvor du er... med empati og forståelse og uden fordomme.

Mine ungdomsår gik med at ryge hash og jeg ønsker at gøre en forskel og vise dig vejen til en anden måde at håndtere din evt. smerte på.

Jeg tager samtaler på hele Fyn hjemme hos dig, i min bil/walk and talk, online eller på kontor i Faaborg eller Odense.

Henrijette Fischer

Sæby

Hvis du har lyst til at blive klogere på din trang og lyst til hashrygning, vil jeg gerne tilbyde dig et samarbejde omkring dette.
Min baggrund for at kunne støtte og vejlede dig væk fra hashen, hvis det er dit ønske, er at jeg i 15 år har arbejde på døgninstitution med unge mennesker, med store udfordringer i livet, hvor b.la. hashen har fyldt meget. De seneste mange år, har jeg arbejdet som dissideret Rusmiddelbehandler, med unge såvel som voksne.


I et forløb hos mig, ønsker jeg at skabe et rum, hvor du føler dig mødt med respekt og tillid, og føler dig set som det menneske du er. Det skal give mening for dig at komme til samtalerne, derfor vil forløbet blive planlagt efter netop dit behov, med udgangspunkt i HAP metoden.


Samtaler udenfor klinik aftales individuelt.

Jeg tager samtaler på min klinik i Sæby og online.

Lasse Rasmussen

Lyngby

Jeg har i en årrække arbejdet med misbrug og har fundet HAP-metoden yderst effektiv til på en rolig og respektfuld måde, at nå ind til det det handler om. Jeg arbejder med at skabe viden og forståelse, i stedet for en løftet pegefinger og tvang.

HAP-metoden er et rigtig godt værktøj til at hjælpe dig til at forstå dit forbrug og grundene til de oplevelser og opfattelser du har og hvorfor du har forbruget.

Jeg gør meget ud af at have et trygt rum, hvor du føler dig forstået, respekteret og hvor du ikke har følelse af at være i en udsat position. Jeg stræber efter at skabe den forandring du ønsker.


Jeg tager samtaler i Lyngby og Roskilde.

Flemming Nim Holm

Kastrup

Jeg er en nysgerrig og glad person, der tager unge og ældre alvorlige.
Den store erfaring giver både fingerspidsfornemmelse – men også lysten til at se nyt i ethvert menneske.


Jeg startede med at arbejde med unge i 1989 på en stor døgninstitution. Sidenhen har unge og unges udfordringer været omdrejningspunktet for mit faglige virke – dels på døgninstitutioner og dels som selvstændig (eget firma stiftet i 2003). De seneste 15 år har det primære arbejde bestået i at være kontaktperson, støtteperson, samværskonsulent og ungdomssanktionskoordinator.


Gennem årene har udfordringerne været forskellige, da den socialpædagogiske indsats har omfattet psykiske lidelser, adfærdsproblemer, kriminalitet, misbrug og mange andre psykosociale problematikker. I stort set alle indsatsområder har hash været på besøg meget ofte.


Jeg arbejder på hele Sjælland, men har kontor/samtalerum i Kastrup.

Nanna Valet Randrup

Frederikssund

Oplever du at rygestoppet blot bliver endnu en pause?
Vil du være en bedre partner, forælder, kollega?
Vil du have hjælp til at komme ud af det der fastholder dig i et mønster der påvirker dit liv i uddannelse, på jobbet, i parforholdet, i forholdet til dine børn?
og leder du efter en langtidsholdbar løsning?
Jeg har den og jeg er klar.
Igennem 6 uger arbejder vi målrettet om lige præcis det, der udfordrer dig ved hjælp af en gennemtestet metode.
Kontakt mig for en uforpligtende samtale og sammen finder vi vejen ud.

 
Jeg hedder Nanna Valet Randrup. Jeg er uddannet pædagog og HAP-konsulent og arbejder til dagligt med socialt udsatte børn, unge og familier. Jeg har mange års erfaring med unge der ryger hash og deres forældre.

 
Hvis du som forældre til en hashryger oplever at dialogen er kørt af sporet og tilliden er væk så giver jeg dig mulighed for at få et forældrecoachingforløb hos mig. I vil få konkrete værktøjer til at genetablere en konstruktiv dialog.


Jeg afholder samtaler i Slangerup, alternativt over Skype eller Zoom.


jeg tager gerne imod dig der kommer fra Nordsjælland og vi finder en løsning der passer.

Christian Iversen

Roskilde

Det kan være svært at overskue dagligdagens udfordringer uanset hvem man er og hvad man foretager sig. Rigtig mange bruger diverse hjælpermidler for at få hverdagen til at blive mere overskuelig, nogle er mere hensigtsmæssige end andre.

Nogle giver sig selv en pause ved at løbe en tur, drøne en tur i skoven på mountainbike – enkelte kan se ideen i at stresse af med en joint. Dem der vælger at stresse af med en joint, lidt pot eller skunk finder med tiden ud af, at der er ting og oplevelser de er gået glip af.

 
Rigtig mange har svært ved at finde tilbage til det de husker som var godt, for eksempel af have gået på gymnasiet eller kunne opretholde det gode arbejde de havde. Det er blevet svært at se hvordan gnisten kan tændes igen.

Du har mulighed for en uforpligtende og gratis introsamtale med mig. I samtalen vil du se en ny verden, der giver dig en indsigt om hash, du vil lære nye ting om dig selv og se hvordan du kan vende tilbage til det liv du før har kendt.

Jeg tager samtaler i Roskildeområdet.

13 grunde til at blive
HAP-konsulent


EN HAP-KONSULENT…

 • Oplever at dem der kommer til dig har fået hjælp andre steder – men det der skulle have været et fuldt stop, blev endnu en pause
 • Bruger evidensbaserede stop-strategier, der giver et fuldt stop i stedet for endnu en pause
 • Giver hashrygeren en testet skridt-for-skridt vej ud af hashmisbruget
 • Er ikke afhængig af at skulle overbevise hashrygeren om at han skal stoppe – HAP-konsulenten kan bevise hvorfor
 • Kender alle de skarpe hjørner i afgiftningen og ved hvordan hashrygeren kommer omkring dem
 • Har den særlige HAP-uddannelse og dermed en konkret manual til afvikling af hashmisbrug, der samtidig også afvikler andre misbrug og tager højde for en evt. diagnose  
 • Kan konkret sige hvilken forskel hashfrihed gør for den enkelte hashryger
 • Skal kun bruge 6 uger på at gøre personen hashfri
 • Kan med udgangspunkt i tests udtale sig kvalificeret om hvad hashrygeren realistisk kan under og efter forløbet
 • Tilbyder altid en gratis og uforpligtende intro-samtale, da kemien i relationen er afgørende
 • Måler under hele forløbet på hashrygerens personlige oplevelse af udbytte og samarbejde og justerer løbende ud fra den feedback
 • Fasterholder over dobbelt så mange i forløbet som det offentlige tilbud
 • Opnår at 3 ud af 4 er hashfri 12 måneder efter behandling

Copyright 2021 by Komphash.dk

Webdesign by Lagoni