__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0aa6d":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0aa6d":{"val":"rgb(59, 145, 177)","hsl":{"h":196,"s":0.5,"l":0.4627,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0aa6d":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Bliv HAP-behandler og øg din succesrate i behandlingen!

Behandlingsmetoden HAP (Hash Afvænnings Program) har i mange år været officielt anbefalet i både Sverige og Norge. Efter mere end 400 uddannede HAP-behandlere, tør vi godt at sige, at det også virker i Danmark.


Med HAP metoden i hånden bliver du i stand til "at komme under radaren" hos de hashrygere du møder i dit arbejde. Det betyder, at du nemmere kan motivere dem til et fuldt stop, samtidig med at hashrygeren føler, at det er hans/hendes egen beslutning.


DCB har som de eneste i Danmark tilladelse til at uddanne i HAP-metoden. Herunder får du overblikket over de uddannelser der tilbydes. 

HAP- Grunduddannelsen


3 dages undervisning


Online kompetencekurserTest-kursus

Feedback-kursus

Afrapporterings-kursusHAP-konsulent

(en del af komphash.dk)


4 årlige webinarer

FIT-LicensCertificeret
HAP-behandler


Certificering

4 årlige MastermindsHAP- Grunduddannelsen

På Grunduddannelse får du selve skabelonen i HAP-metoden og lærer hvordan du bruger den.

Efter uddannelsen kan du guide hashrygere gennem et forløb, så de ender i et fuldt stop.

Online kompetancekurser

I hver af disse kompetencegivende kurser, dykkes vi ned i specifikke værktøjer, som er centrale for HAP-metoden. Kurserne er en forudsætning for at blive HAP-konsulent.

HAP-Konsulent

Hvis du er selvstændig eller bare har tid til overs og gerne vil have behandlingsopgaver leveret til døren, kan du blive HAP-konsulent hos Komphash. Her gennemgår du en særlig uddannelse, der gør dig til en del af et landsdækkende netværk at HAP-konsulenter.

Cert. HAP-Behandler

Hvis du gerne vil være specialist i hashmisbrugsbehandling - og dermed håndtere de mest komplekse opgaver - så skal du vælge uddannelsen til ”Certificeret HAP-behandler”. Her får du mere teori på og du bliver eksamineret i en behandlingscase ud fra et selvvalgt speciale.

Er du interesseret i vores uddannelser, så download kursuskataloget med priser og tilmelding


Copyright 2021 by Komphash.dk

Webdesign by Lagoni